Lägerlivet i Sollefteå

Bar über är standardklädsel på Hallstaberget
 
Lägerlivet är enkelt på hotell Hallstaberget. Magiskt bra rullskidbana och grymt väder. Väldigt bekvämt att bara äta, träna och sova. Det hör inte till vanligheterna med helpensionslyx som skidorieterare. I alla fall inte under de senaste åren, givetvis var det bättre förr, i början av karriären då vi kunde ha helpension emellanåt. Största fördelen med läger här är dock att vi slipper åka bil när vi ska iväg, utan vi kan träna direkt utanför dörren, vilket är riktigt bra.
 
Frukost, lunch, mellanmål, middag och kvällsmacka är de måltider vi har, så man behöver inte direkt komplettera med godispåsar och proteinbars. Bra för matchvikten.
 
Enda minuset är at det är oerhört varmt på rummet då solen värmer upp det något oerhört vad det verkar. Trots att vi har fönstret öppet hela dagen och en stor fläkt som extrautrustning är temperaturen närmare 30 än 22.
 
Träningen går bra. Vi sprang på en riktigt fin myr igår b.la. Storskällmyren hette den. Idag körde vi ett hårt intervallpass på banan. 10x4:30 med 2 min vila. Ett jävligt tufft pass. Första riktigt hårda passet sedan O-Ringen för mig. Det gick över förväntan. Ulrik drog mestadels och var riktigt stark. Jag hängde med bra och fick släppa några sekunder bara på tre av de sista intervallerna. Härliga dagar med andra ord.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback