Fredag

grymnatta

Torsdag 29/3

Idag blev det cykelpremiär, dammade av MTBn och for ut på en fin liten tur med Sralle. Mysigt väder och inga bekymmer. For förbi bergebo och hämtade min pönkun-jacka hos Tomas och Malin, jag glömde ju den på VP07.

Är ruggit laddad för grymnatta imorgon! 

Har lyssnat igenom LCD Soundsystems skiva "Sounds of Silver" idag, den var bra, men jag är fortfarande helt fast på låten All My Friends.

out

Onsdag 28/3

Hipp hipp hurra!
Min syster fyller år idag!

Ännu en fin vårdag, gatorna sopas för fullt. Jag har lyssnat på livebevakning från SM-femmilen och tränat två pass idag. Styrka med Brumpan imorse och OL med Smegge och Rollen i Bergebo på eftermiddagen, rolig bana och det gick riktigt bra tekniskt sett, kul!

Dagens låt:
Paddington Distortion Combo - Hoppfull Musik för Märta Myrst

Det beryktade grillpasset

image13
Grabbarna vid grillen! Foto: Johan Brunberg, fler bilder
Här

Även idag var det minusgrader på morgonen, således var vi ett gäng på inte mindre än nio personer som for upp till gyllbergen. Det var kanon även idag, ett litet missöde dock. Klantarslet Erik "kron-jon" Rost körde rakt in i mig så att min ena stav gick i tre delar... Detta skedde efter ungefär en timmes åkning, så det blev benskejt för min del resten av passet. Man kan undra hur han lyckas köra rak in i mig när det fanns ett helt naturreservat täckt med skarsnö att åka på....

Passet avslutades med grilling vid dragsjön, mycket trevligt!

På kvällen
Stjärn-ol-intervaller i Falun me Ok Kåre. Många storfräsare på plats, jag valde dock att köra solo, dels för att få orientera själv och dels för att slippa tokkuta utför. Centrum av stjärnan var nämligen belägen på jungfrubergets topp, således bestod intervallerna av utförslöpning och rejäl uppför hem igen. Total ca 40min intervalltid. Kändes rätt bra me tanke på hur lite löpintervaller jag sprungit hittils.

Måndag 26/3

Vaknade kl 07.00, -4 på termometern och klart väder. 07.09 ringer jag påsen. 07.40 sitter vi i bilen upp till gyllbergen!

08.11 tar vi första skären ut på skaren, ca 2h 20min senare är vi tillbaka vid bilen och mycket nöjda. En bra start på dagen!


Skidspelen

Fin helg med skidspelen och vp07.

Dagens skidspelsstafett var trevlig att se, speciellt att Södergren körde me samma brillor som på festen kvällen innan:)

Festen ja, den var trevlig, mycket trevlig. Sjukt mkt folk och grymt drag när pänthouse spelade. Jobbig resa med nattbussen hem dock, dessutom jobbigt att förlora en timme inatt.

Fin vårdag annars

Vandringspokalen 2007

Trots de höga förväntningarna blev det som alla hade tänkt sig, dvs jäkligt bra!

Min egen insats under tävlingen var dock inget vidare. Hade en tung dag på vallen så att säga. Den efterföljande banketten var riktigt lyckad. Trevligt sällskap, god mat och dryck. Tyvärr blev 30åringen lite väl trött där under kvällen.

Får se hur det blir med träning idag bara... känns lite småtungt just nu

image5
Min fina tävlingsdräkt

image6
Segrare av VP07, Bulten!

image8
30åringen himself

Lite bilder från spanien

Det var mysigt i spanien
Småsliten efter ett långt och varmt pass

image2
På toppen av ett berg i bergsbyn där vi bodde under tävlingarna i Valencia


image4
TC för lördagens tävling

image3
TC för söndagens tävling inne i valencia, 7km park-olDags att börja blogga (igen)

Fick för mig att ta tag i bloggandet idag.

Idag är de stora grejer på g, VP07!!
www.tomaslofgren.com/vp07


Fick en ny låt av G idag, ny potentiell favvolåt.
LCD Soundsystem - All my friends


Uppdatering av senaste tiden:
Har haft en hygglig SkidO-säsong, utvecklats mycket men inte fått någon riktig fullträff. OL-säsongen har precis dragit igång och förra veckan var jag på träningsläger i Alicante med klubben. Var kanonfint och kroppen höll. Ser verkligen fram emot min Sverigepremiär nästa fredag, grymnatta.