Bra läger i Arvidsjaur

Jag är nu åter hemma i Borlänge efter en bra vecka i Arvidsjaur. Med flera fina teknikpass börjar det nu kännas bra inför premiären nästa helg. Igår avslutade vi lägret med ett fem kilometer långt skidrace följt av en skido-sprintbana, där även depåtiden var med i totaltiden. Ett väldigt bra sätt att träna på skido-teknik när man är fysiskt trött.
 
Längddelen gick bra och jag disponerade loppet bra och åkte som snabbast i slutet. Längddelen var även den uppdelad i olika delar vi tog tid på (uppför, platt/småkuperat, nedför, platt). På sprintbanan gick det helt ok och nu börjar det sitta. Nästa helg i Kiruna blir sista finslipen inför världscupen i Finland som startar 4:e december.
 
Det är kul att vara på läger, speciellt nu när vi var ett så stort och härligt gäng. A-lag, U-lag och Militär-lag. Många av de yngre grabbarna har tagit stora kliv inför denna säsong och det har varit riktigt bra drag på träningarna. Det är kul. Det känns som vi har ett riktigt bra lag, nästan lika bra som när jag var förstaårssenior och jagade bakom de stora grabbarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback